OVER
JVDM SPort

OVER JVDM SPORT

JVDM staat voor ‘Jeffrey Van Der Meer’ maar ook voor ‘kwaliteit boven kwantiteit’.

We werken daarom bij voorkeur met een kleine groep mensen. Hierdoor kunnen betere resultaten worden bereikt en kan het doel waar naartoe wordt getraind sneller worden behaald.

Jeffrey van der Meer
“De passie voor het sporten begon al op jonge leeftijd met squashen waar ik regelmatig voor trainde en op de leeftijd van 6 werd dit vervangen door voetbal. Dat heb ik tot mijn 16e jaar gedaan. Op de leeftijd van 12 begon de vechtsport te kriebelen en startte ik met de gevechtswetenschap Wing Chun. In de tussentijd heb ik ook nog ander vechtstijlen erbij getraind (terwijl het Wing Chun centraal bleef staan). Zo heb ik 5 jaar kickboksen getraind, dat ik nog steeds regelmatig beoefen, en een jaar Muay Thai. Zo nu en dan probeerde ik andere stijlen uit.

In 2010 ben ik Nederlands kampioen geworden in het Wing Chun en in 2012 heb ik daarin de zwarte band behaald. In 2013 heb ik mijn diploma Leider Sport & Recreatie – Martial Arts behaald en in 2018 mijn certificaat boksinstructeur. Buiten het vechtsporten begon ook fitness steeds interessanter en aantrekkelijker te worden om erbij te doen. Hieruit ben ik ook begonnen met de opleiding van fitness-instructeur en ben ik opgeleid tot personal trainer. Lesgeven en training geven is dus niet nieuw voor mij. In 2010 werd ik benoemd tot sifuleraar voor de Nederlandse Wing Chun Federatie, waar ik nog steeds lessen voor verzorg. Verder ben ik freelance trainer en instructeur op verschillende locaties.”

Diploma’s
  • Gediplomeerd Martial Arts-Leraar
  • Coach (LSR-MA)
  • Boksinstructeur
  • Fitnessinstructeur (Fitvak A)
  • Gediplomeerd Opgeleid in sport
  • Voeding en functional training