Krachttrainning

OVER KRACHTTRAINING
BOUW AAN JOUW IDEALE FYSIEK

Krachttraining heeft velen voordelen:

  • Het helpt je bij een strakker lichaam
  • Het helpt bij je houding
  • Je wordt er zeker door
  • Het vermindert ouderdom kwalen en blessures
  • Bovenal het helpt bij afvallen en spierbehoud

Build a better you

Kortom je werkt aan jou ideale fysiek. Weet je nog niet hoe hier mee te starten en hoe te trainen, dan begeleiden we je hier graag bij. De eerste stappen zijn altijd het moeilijkst, want waar start je eigenlijk en welke oefeningen werken voor mijn doel, dit snapt JVDM sport heel goed. Het is namelijk ook moeilijk om te starten. JVDM sport neemt je graag mee hierin en leert je verschillende oefeningen aan en ondersteund jou met je doelen en bijpassende oefeningen.

Schrijf je nu in en maak een afspraak!

Wat te verwachten

We gaan planmatig te werken en lopen samen jouw doelen door. Met de kennis en ervaring opgedaan in de verschillende opleidingen en eigen trainingen zal JVDM sport de plannen met u door nemen. Hiermee werken we naar jouw doel en het ideaal beeld wat jij graag wilt bereiken.

Gedurende het traject om jouw ideaal te bereiken, lopen we de plannen door en passen de trainingen aan, aan jouw ontwikkelingen die doorgaat. Wordt het te zwaar en daardoor niet meer uit te houden schroeven we het terug naar jouw level en begeleiden we jou om jezelf te herpakken, maak je zulke grote stappen dan begeleiden we jou met moeilijkere en uitdagendere trainingen. Zo blijf je werken aan jou beste zelf en kan je uiteindelijk jezelf optimaal trainen zonder ondersteuning.

Nog niet overtuigd? Vraag vrijblijvend meer informatie aan